• تماس با ما : 955557303703+

    |

سرمایه گذاری و اخذ اقامت

انواع اقامت گرجستان

ابتدا لازم به ذکر است که اخذ اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان تفاوت دارد ، اخذ اقامت گرجستان به شما اجازه میدهد چندین سال در خاک گرجستان زندگی کنید و از کلیه ی حقوق شهروند گرجستان بودن برخوردار باشید به جز حق رای و پاسپورت گرجی . اما شهروندی ،  اقامت همیشگی و دائم گرجستان است که پاسپورت گرجی و حق رای نیز به شما اعطا میشود.


۱- ثبت شرکت در گرجستان :

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت میشود.
در این روش ،  برای فرد متقاضی یک شرکت از نوع General Trading   بصورت کاملاً قانونی ثبت می شود، که مواردی را نظیر کد مالیاتی، مهر شرکت، تنظیمات اساسنامه به دو زبان انگلیسی و گرجی و آدرس دائمی و البته معتبر دارد . این شرکت پس از ثبت بصورت رسمی و قانونی، می بایست فعال باشد، مالیات ماهانه کارمندان آن پرداخت شود و در چندین ماه بصورت فعال قراردادهائی را برای فعالیت تجاری داشته باشند  لازم است بدانید، می بایست پس از ثبت شرکت یا پیش از آن دفتر تجاری کرایه نموده زیرا پلیس مالیاتی و بازرس از محل شما بازدید می نمایند و در گزارش خود  وضعیت شرکت شما را شرح می دهند در صورتی که مکانی برای شرکت اخذ نشده باشد امتیاز منفی محسوب می گردد . 
لازم است بدانید پس از ثبت شرکت و اخذ کد مالیاتی  می بایست مالیات کارمندان خود را بصورت ماهانه و به میزان ۲۰% از حقوق هر شخص به اداره مالیات گرجستان بپردازید همچنین توجه داشته باشید کلیه خریدهائی که برای شرکت انجام میدهید می بایست دارای رسید باشند تا بتوانید توسط حسابدار ریز حسابهای خود را بدرستی محاسبه نموده و مالیات آنها را نیز پرداخت نمائید.

۲-ازدواج با شهروندان گرجی :

هر شخصی که با شهروندان گرجی (اعم از زن یا مرد) ازدواج نماید و به پلیس و دستگاه های نظارتی و دولتی گرجسنان اثبات شود که شخص متقاضی اقامت، بصورت صوری ازدواج ننموده و تنها به قصد اخذ اقامت این کشور، ازدواج ننموده پس از گذشت ۳ سال (بصورت عرفی) به درخواست وی برای اعطای اجازه اقامت گرجستان، پاسخ مثبت می دهند.
توجه داشته باشید که موارد بسیاری دیده شده که با بستن قرارداد برای ازدواج صوری ، اقدام به ازدواج و پس از آن درخواست اقامت خود را به اداره عدالت گرجستان تسلیم نموده اند، اما به دلیل شفافیت زیاد دستگاه های دولتی کشور گرجستان، پرونده بصورت کامل متوقف شده و برای شخص متقاضی نمره منفی منظور شده است .
موضوعات و گزینه های صوری ، زود برملا شده و احتمال صدور حکم اخراجی شخص متقاضی از طرف دولت گرجستان نیز وجود دارد، پس در خصوص ریسک های این روش آگاه باشید، این روش را برای اخذ اقامت گرجستان توصیه نمی شود ، مگر اینکه واقعاً قصد ازدواج داشته باشید.

۳- اقامت کارمندی : 

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار میکنید میتوانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید. اقامت کارمندی و یا اقامت کاری، به نوعی از اقامت گفته می شود که از طرف عقد قرارداد با یک شرکت قانونی ثبت شده در گرجستان، اخذ می شود. اگر شما موفق شوید، با یک شرکت مستقر در گرجستان، بصورت کارمندی، قرارداد عقد نمائید، در نهایت می توانید از طریق قرارداد و گرفتن یک نامه رسمی از شرکت مورد نظر، درخواست مجوز اقامت نمائید. توجه نمائید که در حال حاضر، یکی از بهترین روشها برای اخذ اقامت گرجستان، اقامت از طریق روش کاری یا کارمندی می باشد.

۴-اقامت تحصیلی :

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید. پذیرش تحصیلی، از روشهائی است که در آن، شما با تکیه بر موضوع آموزش و دانشگاه می توانید در گرجستان، اجازه اقامت داشته باشید . بطوریکه ، ابتدا مدارک تحصیلی خود و درخواست خود برای تحصیل را به یکی از دانشگاه های موجود در گرجستان، تسلیم می نمائید. دانشگاه مورد نظر، پس از بررسی مدارک شما اگر به شما پذیرش دانشگاهی داد، می توانید با بردن نامه رسمی از دانشگاه و مدارک مربوطه، دال بر موفقیت شما برای اخذ پذیرش تحصیلی، درخواست اقامت نمائید . توجه نمائید که در صورتی که شما، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شوید و در خاک گرجستان بطور مثال برای ۲ سال حضور داشته باشید، زمان این ۲ سال بعنوان فاکتور مورد نظر برای اخذ شهروندی منظور نخواهد شد . همچنین بدانید، در صورتی که به هر دلیلی از ادامه تحصیل پشیمان شوید، از دانشگاه انصراف داده و از دانشگاه اخراج شوید، اقامت شما نیز باطل می شود و می بایست خاک گرجستان را ترک نمائید.

۵-خرید خانه در گرجستان :

در گرجستان، بر طبق قانون جدید اگر خانه یا ملکی را با قیمت حداقل ۳۵ هزار دلار آمریکا ( این قیمت در تاریخ ابتدای سبتامبر 2018 تغییر خواهد کرد ) خریداری نمائید، به شما اقامت ۱ ساله اعطا خواهد شد و بصورت متوالی هر ساله می توانید این اقامت را تمدید بنمائید. جهت کسب اطلاعات دقیق تر به منوی خدمات بخش خرید ملک مراجعه فرمایید .

۶- سرمایه گذاری در گرجستان :
در گرجستان، به شخصی که حداقل مبلع ۳۰۰ هزار لاری ( این مبلغ ابتدای سپتامبر 2018 تغییر خواهد کرد ) را سرمایه گذاری نماید، سرمایه گذار می گویند و بنا به درخواست وی، اقامت دائم به وی اعطا خواهد شد که در واقع اقامت دائم، شهروندی گرجستان بصورت شفاهی می باشد. توجه داشته باشید که، در موضوعات مربوط به سرمایه گذاری می بایست از تمامی مواردی که هزینه می نمائید، رسید دریافت نمائید و پرونده شما می بایست کامل باشد، حتی در سرمایه گذاری بصورت نقدی نیز لازم است اطلاعات مربوط به سرمایه خود را با ارائه اسناد معتبر، موجه جلوه داده تا مورد بررسی گزینه هائی نظیر پولشویی از سمت بازرسان قرار نگیرید زیرا در این مورد بسیار حساس می باشند، منبع سرمایه شما می بایست کاملاً شفاف باشد.


توجه داشته باشید : 

بنا بر قوانین رسمی کشور گرجستان در صورتی که جواب اقامت شما منفی باشد می توانید اعتراض خود را در خصوص جواب منفی به دادگاه رسمی در گرجستان اعلام نمائید، تا زمان مشخص شدن جواب دادگاه حق ماندن در خاک گرجستان به مدت ۴ ماه را دارید، همچنان اگر جواب دادگاه نیز منفی باشد، مجدداً می توانید نسبت به رای اخذ شده اعتراض نمائید و مجدداً ۴ ماه دیگر در خاک گرجستان بمانید.

طراحی و بهینه سازی سایت : آوینا پرداز

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ بوده و متعلق به گروه آرسس می باشد .